Фамилија: Давид IV (Бâтиссеур) де Гéоргие + Русудан Баграт

Из пројекта Родовид

Фамилија:310249

Родитељи

{{{Персон:372130}}}

{{{Персон:397472}}}

Деца

Давид IV (Бâтиссеур) де Гéоргие + Русудан Баграт

{{{Персон:397218}}}

{{{Персон:585714}}}

Давид IV (Бâтиссеур) де Гéоргие

{{{Персон:1265883}}}

{{{Персон:1266268}}}


Догађаји

Други догађај: 1

Други догађај: л'унион аураит прис фин ен 1107/1108


Остали језици