Фамилија: Готтфриед VI вон Лöwен + Ида ван Цхинy

Из пројекта Родовид

Фамилија:30738

Родитељи

{{{Персон:52991}}}

{{{Персон:53186}}}

Деца

{{{Персон:11471}}}

{{{Персон:11495}}}

{{{Персон:90264}}}

{{{Персон:259108}}}


Напомена

Шаблон:Неедсоурцесзијн еерсте хуwелијк


Остали језици