Фамилија: Ламберт де Цхалон + Аделаис

Из пројекта Родовид

Фамилија:307118

Родитељи

{{{Персон:157609}}}

{{{Персон:1237919}}}

Деца

Ламберт де Цхалон

{{{Персон:144342}}}

Ламберт де Цхалон + Аделаис

{{{Персон:323325}}}

{{{Персон:323338}}}

{{{Персон:928743}}}

{{{Персон:1370855}}}Остали језици