Фамилија: Јацqуес Иер д'Авеснес + Адèле де Гуисе

Из пројекта Родовид

Фамилија:30385

Родитељи

{{{Персон:123288}}}

{{{Персон:123289}}}

Деца

{{{Персон:10472}}}

{{{Персон:122081}}}

{{{Персон:674457}}}

{{{Персон:704597}}}

{{{Персон:705075}}}

{{{Персон:705082}}}Остали језици