Фамилија: Гéрард II де Лооз + Аделхеид вон Гелдерн

Из пројекта Родовид

Фамилија:30368

Родитељи

{{{Персон:123197}}}

{{{Персон:123198}}}

Деца

Гéрард II де Лооз

{{{Персон:10546}}}

{{{Персон:10579}}}

Гéрард II де Лооз + Аделхеид вон Гелдерн

{{{Персон:122063}}}Остали језици