Фамилија: Дмитро Мелбник + Катерина Сопрун

Из пројекта Родовид

Фамилија:30

Родитељи

{{{Персон:12}}}

{{{Персон:13}}}

Деца

{{{Персон:11}}}

{{{Персон:239}}}


Догађаји

1923 Свадба:


Остали језици