Фамилија: Дирк ден Хартог + Лијнтје ван дер Грааф

Из пројекта Родовид

Фамилија:29451

Родитељи

{{{Персон:118789}}}

{{{Персон:118791}}}

Деца

{{{Персон:118798}}}

{{{Персон:652619}}}

{{{Персон:652622}}}

{{{Персон:652623}}}

{{{Персон:652626}}}

{{{Персон:652628}}}

{{{Персон:652630}}}

{{{Персон:652632}}}

{{{Персон:652633}}}


Догађаји

27 јануар 1830 Свадба: Оост-Барендрецхт


Остали језици