Фамилија: Павло Аврамович Калагеоргій-Алкалаєв + Екатерина Ивановна

Из пројекта Родовид

Фамилија:289420

Родитељи

{{{Персон:1169395}}}

{{{Персон:1169397}}}

Деца

{{{Персон:1169399}}}

{{{Персон:1169400}}}Остали језици