Фамилија: Микоłај Прзедбóр Кониецполски + Анна Заклика

Из пројекта Родовид

Фамилија:288158

Родитељи

{{{Персон:477981}}}

{{{Персон:1164225}}}

Деца

{{{Персон:477980}}}

{{{Персон:477982}}}

{{{Персон:1164227}}}

{{{Персон:1164228}}}

{{{Персон:1164229}}}Остали језици