Фамилија: Хиероним Заклика з Wојсłаwиц + Анна Сиениеńска

Из пројекта Родовид

Фамилија:288157

Родитељи

{{{Персон:1164222}}}

{{{Персон:1164224}}}

Деца

{{{Персон:1164225}}}

{{{Персон:1164230}}}

{{{Персон:1164231}}}Остали језици