Фамилија: Одо I ван Франкријк + Тхéодéраде де Троyес

Из пројекта Родовид

Фамилија:2854

Родитељи

{{{Персон:8685}}}

{{{Персон:8825}}}

Деца

{{{Персон:407228}}}

{{{Персон:407229}}}

{{{Персон:407230}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф54684@::Кјансен

Догађаји

881 Свадба:


Остали језици