Фамилија: Едуард дер Äлтере + Еадгифу Сигхелинесдоттер оф Кент

Из пројекта Родовид

Фамилија:2843

Родитељи

{{{Персон:8660}}}

{{{Персон:8810}}}

Деца

{{{Персон:8656}}}

{{{Персон:35697}}}

{{{Персон:126822}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф53121@::Кјансен

Догађаји

920 Свадба: Английское королевство


Остали језици