Фамилија: Едмонд Терлинден + Пауле де Бетхуне

Из пројекта Родовид

Фамилија:283683

Родитељи

{{{Персон:1148285}}}

{{{Персон:1148286}}}

Деца

{{{Персон:1148284}}}

{{{Персон:1148520}}}

{{{Персон:1148536}}}Остали језици