Фамилија: Ирмгард ван Лотхаринген + Отто Удо ван Wеттерау

Из пројекта Родовид

Фамилија:2836

Родитељи

{{{Персон:8722}}}

{{{Персон:8800}}}

Деца

{{{Персон:1376825}}}

{{{Персон:1376862}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф52097@::Кјансен

Догађаји

1000 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици