Фамилија: Емма Цапет + Раоул де Боургогне

Из пројекта Родовид

Фамилија:2835

Родитељи

{{{Персон:8688}}}

{{{Персон:8799}}}

Деца

{{{Персон:1369437}}}

{{{Персон:1369438}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф52090@::Кјансен

Догађаји

910 Свадба:


Остали језици