Фамилија: Беатриx вон Вермандоис + Роберт I ван Паријс

Из пројекта Родовид

Фамилија:2818

Родитељи

{{{Персон:8676}}}

{{{Персон:8686}}}

Деца

Беатриx вон Вермандоис + Роберт I ван Паријс

{{{Персон:8688}}}

{{{Персон:28221}}}

{{{Персон:1129042}}}

Беатриx вон Вермандоис

{{{Персон:927408}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф27876@::Кјансен

Догађаји

895 Свадба:

Напомена

Шаблон:Реqуиерефуентезијн тwееде хуwелијк


Остали језици