Фамилија: Адалберт I вон Вермандоис + Герберга ван Лотхаринген

Из пројекта Родовид

Фамилија:2812

Родитељи

{{{Персон:8691}}}

{{{Персон:8740}}}

Деца

{{{Персон:138996}}}

{{{Персон:306874}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф25876@::Кјансен

Догађаји

954 Свадба:

Напомена

воор 954.


Остали језици