Фамилија: Лотхар I. + Ирмингард вон Тоурс

Из пројекта Родовид

Фамилија:2794

Родитељи

{{{Персон:8631}}}

{{{Персон:8682}}}

Деца

{{{Персон:52984}}}

{{{Персон:92193}}}

{{{Персон:364079}}}

{{{Персон:927206}}}

{{{Персон:927207}}}

{{{Персон:927208}}}

{{{Персон:927209}}}

{{{Персон:927210}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф21347@::Кјансен

Догађаји

октобар 821 Свадба: Тхионвилле


Остали језици