Фамилија: Готтфриед дер Гефангене + Матхилде ван Саксен Биллунг

Из пројекта Родовид

Фамилија:2781

Родитељи

{{{Персон:8708}}}

{{{Персон:8718}}}

Деца

{{{Персон:8719}}}

{{{Персон:8720}}}

{{{Персон:8721}}}

{{{Персон:8722}}}

{{{Персон:8724}}}

{{{Персон:8725}}}

{{{Персон:8726}}}

{{{Персон:153476}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф24775@::Кјансен

Догађаји

962 Свадба:

Напомена

Шаблон:ЛинеагеСтартШаблон:Модèле:Соурце нéцессаирезие ЕС НФ Банд VIII Тафел 98а


Остали језици