Фамилија: Герман Биллун + Хилдесхуит де Wестербург

Из пројекта Родовид

Фамилија:2780

Родитељи

{{{Персон:8712}}}

{{{Персон:8713}}}

Деца

{{{Персон:8714}}}

{{{Персон:8715}}}

{{{Персон:8717}}}

{{{Персон:8718}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф23830@::Кјансен
[1]

Догађаји

940 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес

Извори

  1. - цитé сур ла паге ду мари (санс дате) Wикипéдиа
Остали језици