Фамилија: Афонсо IV оф Португал + Беатрице де Цастилле

Из пројекта Родовид

Фамилија:27753

Родитељи

{{{Персон:110465}}}

{{{Персон:110473}}}

Деца

Афонсо IV оф Португал + Беатрице де Цастилле

{{{Персон:110474}}}

{{{Персон:135035}}}

{{{Персон:1038438}}}

{{{Персон:1038439}}}

{{{Персон:1038441}}}

{{{Персон:1038442}}}

Афонсо IV оф Португал

{{{Персон:895416}}}


Догађаји

12 септембар 1309 Свадба: Лисбон, Португал


Остали језици