Фамилија: Гуго III Турский + Ава ван Морвоис

Из пројекта Родовид

Фамилија:2771

Родитељи

{{{Персон:8680}}}

{{{Персон:8681}}}

Деца

{{{Персон:8682}}}

{{{Персон:8683}}}

{{{Персон:8684}}}

{{{Персон:141048}}}

{{{Персон:187008}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::ИдаванБоулогне.гед::ФАМ @Ф24113@::Кјансен

Догађаји

800 Свадба:

Напомена

зие ЕС НФ Банд I.2 Тафел 200а


Остали језици