Фамилија: Ода ван Борселен + Wиллем ван Стријен

Из пројекта Родовид

Фамилија:2719

Родитељи

{{{Персон:8442}}}

{{{Персон:8582}}}

Деца

Ода ван Борселен + Wиллем ван Стријен

{{{Персон:10323}}}

{{{Персон:10324}}}

{{{Персон:667635}}}

Wиллем ван Стријен

{{{Персон:674937}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АелтјевандерБурцх.гед::ФАМ @Ф54335@::Кјансен

Догађаји

1280 Свадба:

Напомена

зие ЕС НФ Банд VIII Тафел 47б


Остали језици