Фамилија: Нн ван Беусинцхем Вианен + Хендрик ван Монтфоорт

Из пројекта Родовид

Фамилија:2691

Родитељи

{{{Персон:8398}}}

{{{Персон:8541}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АелтјевандерБурцх.гед::ФАМ @Ф24216@::Кјансен

Догађаји

12 март 1262 Брачно одобрење:

1280 Свадба:


Остали језици