Фамилија: Јоханн I вон Wассенаер + Цатхарина ван Бредероде

Из пројекта Родовид

Фамилија:2663

Родитељи

{{{Персон:8401}}}

{{{Персон:8453}}}

Деца

{{{Персон:8454}}}

{{{Персон:8455}}}

{{{Персон:8456}}}

{{{Персон:8457}}}

{{{Персон:8458}}}

{{{Персон:8459}}}

{{{Персон:8460}}}

{{{Персон:1088442}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АелтјевандерБурцх.гед::ФАМ @Ф23810@::Кјансен

Догађаји

1330 Свадба:

Напомена

Зие ЕС НФ Банд VIII Тафел 42


Остали језици