Фамилија: Петер ван Борселен + Хадеwиг ван Цруyнинген

Из пројекта Родовид

Фамилија:2660

Родитељи

{{{Персон:8439}}}

{{{Персон:8440}}}

Деца

{{{Персон:8441}}}

{{{Персон:8442}}}

{{{Персон:8443}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::АелтјевандерБурцх.гед::ФАМ @Ф53860@::Кјансен

Догађаји

1259 Свадба:


Остали језици