Фамилија: Зинаида Павловна Демидова + Фоулqуес Лоуис Марц Ернест де Баиллардел де Лареинтy де Тхолозан

Из пројекта Родовид

Фамилија:259207

Родитељи

{{{Персон:1057415}}}

{{{Персон:1057422}}}

Деца

{{{Персон:1057447}}}

{{{Персон:1057459}}}

{{{Персон:1057460}}}

{{{Персон:1057461}}}


Догађаји

1917 Свадба:


Остали језици