Фамилија: Паул Алеxис де Леспинаy + Натхалие Адèле Мориссон де ла Бассетиèре

Из пројекта Родовид

Фамилија:258960

Родитељи

{{{Персон:1007153}}}

{{{Персон:1056695}}}

Деца

{{{Персон:1056696}}}

{{{Персон:1186770}}}Остали језици