Фамилија: Лоуис де Гоурцуфф + де Сéгуиер

Из пројекта Родовид

Фамилија:256562

Родитељи

{{{Персон:1048897}}}

{{{Персон:1048898}}}

Деца

{{{Персон:1048900}}}

{{{Персон:1061478}}}

{{{Персон:1061484}}}

{{{Персон:1061494}}}

{{{Персон:1061508}}}Остали језици