Фамилија: Панталéон Цоста де Беаурегард + Мартхе де Саинт-Георгес де Вéрац

Из пројекта Родовид

Фамилија:247881

Родитељи

{{{Персон:1017878}}}

{{{Персон:1017879}}}

Деца

{{{Персон:1005738}}}

{{{Персон:1017888}}}

{{{Персон:1178434}}}


Догађаји

12 мај 1834 Свадба:

Напомена


Остали језици