Фамилија: Самуел Алеxис де Леспинаy + Марие Лоуисе Фéлицитé Цицотеау де Линиèрес

Из пројекта Родовид

Фамилија:244917

Родитељи

{{{Персон:1006732}}}

{{{Персон:1006733}}}

Деца

{{{Персон:1006730}}}

{{{Персон:1007018}}}

{{{Персон:1007032}}}Остали језици