Фамилија: 1.1.1.5.2.1.1.1.3.4. Далем Раден Соериалага II / Раден Туменггунг Сурyалага II + 1.1.1.4.1.6.1.1.4. Раден Аyу Радјанагара

Из пројекта Родовид

Фамилија:224854

Родитељи

{{{Персон:906501}}}

{{{Персон:906504}}}

Деца

{{{Персон:908698}}}

{{{Персон:908699}}}

{{{Персон:1168075}}}

{{{Персон:1168076}}}

{{{Персон:1168077}}}Джерельна довідка за населеним пунктом
Остали језици