Фамилија: 2. Далем Wангсареја + Нyи Раден Тануранг Руцитаwанги

Из пројекта Родовид

Фамилија:223636

Родитељи

{{{Персон:906687}}}

{{{Персон:921075}}}

Деца

2. Далем Wангсареја

{{{Персон:906694}}}

2. Далем Wангсареја + Нyи Раден Тануранг Руцитаwанги

{{{Персон:906725}}}