Фамилија: Раоул де Цлермонт + Алиx де Бретеуил

Из пројекта Родовид

Фамилија:223149

Родитељи

{{{Персон:472778}}}

{{{Персон:918866}}}

Деца

{{{Персон:473292}}}

{{{Персон:918867}}}

{{{Персон:918868}}}

{{{Персон:918869}}}Остали језици