Фамилија: Гарцíа Фернáндез + Ава де Рибагорза

Из пројекта Родовид

Фамилија:222997

Родитељи

{{{Персон:302260}}}

{{{Персон:302261}}}

Деца

{{{Персон:302255}}}

{{{Персон:302264}}}

{{{Персон:918043}}}

{{{Персон:918046}}}

{{{Персон:918049}}}

{{{Персон:918051}}}

{{{Персон:918052}}}


Догађаји

960 Свадба:


Остали језици