Фамилија: Енриqуе Донзел де Боргоñа + Беатриз де Цастела

Из пројекта Родовид

Фамилија:221589

Родитељи

{{{Персон:28215}}}

{{{Персон:47158}}}

Деца

{{{Персон:12212}}}

{{{Персон:56959}}}

{{{Персон:290650}}}

{{{Персон:911269}}}

{{{Персон:911308}}}

{{{Персон:911309}}}

{{{Персон:911310}}}


Догађаји

1056 Свадба:

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици