Фамилија: 1. Султан Агунг / Раден Мас Дјатмика + Мас Аyу Wанген

Из пројекта Родовид

Фамилија:221385

Родитељи

{{{Персон:26069}}}

{{{Персон:904214}}}

Деца

1. Султан Агунг / Раден Мас Дјатмика

{{{Персон:150848}}}

{{{Персон:769470}}}

{{{Персон:775205}}}

{{{Персон:775206}}}

{{{Персон:849410}}}

{{{Персон:882959}}}

{{{Персон:1225920}}}

1. Султан Агунг / Раден Мас Дјатмика + Мас Аyу Wанген

{{{Персон:775204}}}Остали језици