Фамилија: Гастон де Бéарн + Матхé де Матха

Из пројекта Родовид

Фамилија:221210

Родитељи

{{{Персон:908996}}}

{{{Персон:908997}}}

Деца

Гастон де Бéарн + Матхé де Матха

{{{Персон:821714}}}

{{{Персон:895377}}}

{{{Персон:896999}}}

{{{Персон:908998}}}

Гастон де Бéарн

{{{Персон:1300804}}}


Догађаји

1245 Свадба:


Остали језици