Фамилија: Карл Алеxандер Кäммерер вон Wормс Фреихерр вон унд зу Далберг + Јоханна Стурмфедер вон унд з. Оппенwеилер

Из пројекта Родовид

Фамилија:220156

Родитељи

{{{Персон:903900}}}

{{{Персон:903901}}}

Деца

{{{Персон:903903}}}Остали језици