Фамилија: Јоханн I вон Сацхсен + Ингебург ав Свериге

Из пројекта Родовид

Фамилија:210234

Родитељи

{{{Персон:590847}}}

{{{Персон:863143}}}

Деца

{{{Персон:590848}}}

{{{Персон:590849}}}

{{{Персон:590850}}}

{{{Персон:863128}}}

{{{Персон:1368928}}}Остали језици