Фамилија: Сигисмунд вон Ламберг-Ортенецк-Оттенстеин + Сигуна Елеонора Фуггер вон Кирцхберг-Wеиссенхорн

Из пројекта Родовид

Фамилија:208164

Родитељи

{{{Персон:856104}}}

{{{Персон:856105}}}

Деца

{{{Персон:856099}}}

{{{Персон:856106}}}

{{{Персон:863343}}}

{{{Персон:905454}}}Остали језици