Фамилија: Пётр Иванович Буйносов-Ростовский + Мария Семёновна Куракина

Из пројекта Родовид

Фамилија:192818

Родитељи

{{{Персон:722511}}}

{{{Персон:797372}}}

Деца

Пётр Иванович Буйносов-Ростовский

{{{Персон:797253}}}

{{{Персон:1108816}}}Остали језици