Фамилија: Лоуис де Гонтаут-Бирон + Фéлицие де Бауффремонт-Цоуртенаy

Из пројекта Родовид

Фамилија:191954

Родитељи

{{{Персон:794694}}}

{{{Персон:794695}}}

Деца

{{{Персон:794692}}}

{{{Персон:948661}}}

{{{Персон:1017370}}}

{{{Персон:1019548}}}


Догађаји

1837 Свадба:


Остали језици