Фамилија: Дyах Духитенду Деwи / Путри Инду Деwи Пурнамаwулан + Раден Ларанг / Рајасаwардхана / Бхре Матахун

Из пројекта Родовид

Фамилија:187687

Родитељи

{{{Персон:330070}}}

{{{Персон:330087}}}

Деца

{{{Персон:924015}}}Остали језици