Фамилија: Јуан Абароа + Бенита Хидалго

Из пројекта Родовид

Фамилија:185968

Родитељи

{{{Персон:774649}}}

{{{Персон:774650}}}

Деца

{{{Персон:774652}}}

{{{Персон:774665}}}

{{{Персон:774674}}}

{{{Персон:774675}}}Остали језици