Фамилија: Бхре Кертабхуми/ Wијаyа Паракрамаwардхана / Раден Алит + Рату Дwараwати / Деwи Амараwати Пермаисури Деwи Мурданингрум

Из пројекта Родовид

Фамилија:184602

Родитељи

{{{Персон:25677}}}

{{{Персон:330964}}}

Деца

Бхре Кертабхуми/ Wијаyа Паракрамаwардхана / Раден Алит + Рату Дwараwати / Деwи Амараwати Пермаисури Деwи Мурданингрум

{{{Персон:25682}}}

{{{Персон:704578}}}

{{{Персон:704579}}}

{{{Персон:704580}}}

Бхре Кертабхуми/ Wијаyа Паракрамаwардхана / Раден Алит

{{{Персон:733607}}}

{{{Персон:762913}}}

{{{Персон:774541}}}Остали језици