Фамилија: Беатриx Цорнелис Ноорландер + Цлаас Леендертс Сноеиј

Из пројекта Родовид

Фамилија:18442

Родитељи

{{{Персон:69163}}}

{{{Персон:69179}}}

Деца

{{{Персон:69180}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::07042101.гед::ФАМ @Ф5@::Ериц Оуwеркерк

Догађаји

25 јул 1734 Свадба: Оудеркерк а/д ИЈссел


Остали језици