Фамилија: Геррит Броедер + Лијсбетх Дуллаарт

Из пројекта Родовид

Фамилија:18440

Родитељи

{{{Персон:69176}}}

{{{Персон:69177}}}

Деца

{{{Персон:69178}}}


Референце нумберс ГЕДЦОМ::07042101.гед::ФАМ @Ф2@::Ериц Оуwеркерк

Догађаји

3 август 1777 Свадба: Ниеуwеркерк а/д ИЈссел


Остали језици