Фамилија: Борбала Батори + Андраш Цхире

Из пројекта Родовид

Фамилија:181621

Родитељи

{{{Персон:757493}}}

{{{Персон:757964}}}

Деца

{{{Персон:757965}}}

{{{Персон:757966}}}

{{{Персон:757967}}}

{{{Персон:757974}}}Остали језици