Фамилија: Гилберт де Боурбон-Монтпенсиер + Цлара Гонзага

Из пројекта Родовид

Фамилија:180814

Родитељи

{{{Персон:473959}}}

{{{Персон:473960}}}

Деца

{{{Персон:328905}}}

{{{Персон:592277}}}

{{{Персон:862544}}}

{{{Персон:909707}}}

{{{Персон:909714}}}

{{{Персон:909715}}}


Догађаји

25 фебруар 1481 Свадба: Мантуа

Напомена

Шаблон:Неедсоурцес


Остали језици